Xavier Atance

Creador i productor multidisciplinari, Xavier Atance inicia la carrera professional al sector audiovisual l’any 1986 com a soci fundador de Benecé Produccions SL. Des de llavors ha estat gerent de Barcelona Media SA (1989-1991) i administrador de l’editora musical Plusmusic (1992-2000) càrrec que, ha compaginat amb la seva activitat a Benecé i la direcció de Scenic Drive. Des del 2006 fins al 2012 va ser president del PAC (Productors Audiovisuals de Catalunya) i primer president de PROA.
És productor executiu de llargmetratges de ficció, documentals i programes per a televisió: Fénix 11*23, Ingrid, Los Condenados, El pallasso i el Führer, Dies d’agost, El caso Pinochet, Cravan vs. Cravan, No t’ho perdis, Detectiu, Tr3sC, Ferran Sunyer – Història d’un exili interior, El Dibuixant, Buthan’s Secret,  entre d’altres. A més, també és productor de publicitat i vídeo institucional de campanyes com Ford, Nike, Adidas, Cerveses San Miguel, Cruzcampo o Caja Roja de Nestlé.
Ha estat professor titular de Tècnica Audiovisual a ICOMI i d’Abat Oliva, professor dels Màsters de Gestió Cultural de la UPC i de la Diputació de Barcelona, i del Màster de Direcció de Comunicació Empresarial i Institucional de la Universitat Autònoma de Barcelona.